Fenerbahçe Opet-Beşiktaş maçında olay! Maç ertelendi

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasında oynanan FIBA Kadınlar Süper Kupa mücadelesi, taraftarların sahaya yanıcı ve patlayıcı maddeler atması üzerine durdu. Maç 1 dakika 56 saniye oynandıktan sonra hakemler tarafından durdurulurken, karşılaşma 3 Ekim'e ertelendi.

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, taraftarların sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atması sebebiyle durduruldu ve 3 Ekim'e ertelendi.

FIBA Kadınlar Süper Kupa mücadelesinde Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasında gerçekleşen basketbol karşılaşması, taraftarların sahaya yanıcı ve patlayıcı maddeler atması üzerine durduruldu. Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanan maç, olaylar sebebiyle yalnızca 1 dakika 56 saniye sürebildi. Bu süre sonunda hakemler oyunu durdurdu ve oyuncular soyunma odalarına gönderildi.

Seyircilerin yarattığı tehlike üzerine, güvenlik güçleri hemen harekete geçerek müdahalede bulundu. Yabancı maddelerin atıldığı bölge olan basın tribünü önünde geniş güvenlik önlemleri alındı ve salon tamamen boşaltıldı.

Yaşanan olaylar neticesinde, FIBA yetkilileri karşılaşmanın ertelenmesine karar verdi. Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasında oynanacak kritik derbinin 3 Ekim tarihinde kaldığı yerden devam edeceği duyuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.