Fenerbahçe Opet, EuroLeague'e 2'de 2 yaparak başladı

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçında Casademont Zaragoza'yı 84-64 mağlup etti. Meesseman 22 sayıyla en skorer oyuncu olurken, Fenerbahçe bu sonuçla grup maçlarına 2'de 2 ile başladı.

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi C Grubu'nun ikinci haftasında İspanyol temsilcisi Casademont Zaragoza'yı 84-64 mağlup etti. 

Metro Enerji Spor Salonu'nda gerçekleştirilen mücadeleye hızlı başlayan sarı-lacivertliler, ilk çeyreği 23-9 önde tamamladı. İkinci çeyreğin başında Casademont Zaragoza farkı azaltmaya çalışsa da, Fenerbahçe toparlanarak devreyi 48-32 önde kapadı.

İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan ev sahibi ekip, üçüncü çeyreği 71-55 önde bitirerek maçı 84-64'lük skorla kazandı. 

Fenerbahçe'de 22 sayı üreterek maçın en skorer ismi olan Meesseman, galibiyetin mimarı oldu. Diğer önemli katkılar ise Williams'ın 14, Atkins'in 10, Allemand'ın 9, Alperi Onar'ın 7, Badiane'nin 6, Sevgi Uzun ve Olcay Çakır'ın 5'er, Charles'ın 4 ve Milic'in 2 sayısı ile geldi.

Konuk ekipte ise Pueyo 16, Gatling 15 sayı ile öne çıktı. Bu sonuçla Fenerbahçe, C Grubu'na 2'de 2 yaparak başladı; Casademont Zaragoza ise ikinci maçında ilk yenilgisini aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.