Fenerbahçe Opet finalde!

Fenerbahçe Opet, son maçta 2-0'lık galibiyetle seriyi alarak finale yükseldi. Türk Hava Yolları ise üçüncülük maçları için mücadele etmek üzere sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe Opet, son maçta 2-0'lık bir galibiyetle seriyi kazanarak finale yükseldi. Şimdi, VakıfBank-Eczacıbaşı Dynavit eşleşmesinin galibiyle şampiyonluk için mücadele edecekler. Diğer tarafta Türk Hava Yolları, aynı eşleşmenin kaybedeniyle üçüncülük maçları oynamaya hak kazandı. Karşılaşma yeri Burhan Felek Vestel Salonu ve hakemler Ramazan Çevik ile Onur Coşkun yönetiminde gerçekleşti.

Fenerbahçe Opet'in kadrosunda Ana Cristina, Eda Erdem Dündar, Drca, Fedorovtseva, Aslı Kalaç, ve Vargas öne çıkan isimlerdi. Diğer oyuncular arasında Gizem Örge, Meliha Diken, Buse Ünal, Stysiak, ve Ada Korkmaz da vardı. Türk Hava Yolları ise Bergmann, Dicle Nur Babat, Van Ryk, Neriman Özsoy, Kübra Akman, ve Macris gibi oyuncularla sahaya çıktı. Yedekler arasında Melis Yılmaz, Derya Güç, Alecrim, Sıla Çalışkan, ve Şeyma Ercan da vardı.

Maçın setleri 25-23, 17-25, 25-23, ve 25-14 şeklinde sonuçlandı ve toplamda 105 dakika sürdü. Bu heyecan dolu mücadele, spor severler için unutulmaz anlarla dolu bir serüven sundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fatih Terim gitti şampiyon belli! Fatih Terim'in Ardından Başarı!
Yunanistan'da bu sezonun şampiyonu 80 puanla PAOK oldu!
Gaziantep’te derbi sonrası taraftarlar arasında çok çok büyük kavga çıktı!
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e Gönderme!
Ali Koç, Dursun Özbek'in "delikanlıysan gel" sözlerine yanıt verdi!