Fenerbahçe-Pendikspor maçının VAR hakemi açıklandı

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe ile Pendikspor arasındaki mücadele için hakem kadrosu ve VAR sistemi detayları belirlendi. Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek olan maçta, Kadir Sağlam düdük çalarken, VAR koltuğunda Alper Çetin görev alacak.

Türkiye'nin futbol arenasında heyecan dorukta! Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe ile Pendikspor, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak mücadele, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek.

Karşılaşmanın hakemleri belirlendi. Kadir Sağlam, bu önemli maçın düdüğünü çalacak. Yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ile Candaş Elbil üstlenecek. Müsabakanın 4. hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Teknolojinin de yardımıyla adil bir mücadele sağlanacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda Alper Çetin yer alacak. Çetin'e, yardımcıları Emre Kargın ve Murat Ergin Gözütok eşlik edecek. Bu kadro, maçın her detayını en ince ayrıntısına kadar değerlendirip adil bir karar süreci sağlayacak.

Fenerbahçe ve Pendikspor taraftarları, takımlarının bu kritik mücadelesinde büyük bir heyecanla destekleyecekler. Her iki takımın da galibiyet için sahaya çıkacağı maç, büyük bir rekabet ve heyecan vaat ediyor. Futbolseverler, bu müsabakayı kaçırmak istemeyecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç'tan Bomba Karar: Perşembe Günü Herkesi Sarsacak Gelişme!
Eyüpspor, Süper Lig'e Kalıcı Olmak İçin Transfer Çalışmalarına Başladı
Lionel Messi'nin Barcelona Transferini Belgeleyen Peçete, Rekor Fiyata Satıldı!
Süper Lig'de Beşiktaş Evinde Hatayspor'u Ağırlıyor: Tarafların Son Maçtaki Hedefleri Belli!
Sergen Yalçın: Antalyaspor, Sezonu Galibiyetle Kapattı ve Yeni Sezona Odaklandı!