Fenerbahçe, sahasında oynadığı maçta 3-1 yenilerek bu sezon ilk mağlubiyetini aldı

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi'nin 4. hafta karşılaşmasında Ziraat Bankkart, deplasmanda Fenerbahçe Medicana’yı 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi'nin 4. hafta karşılaşmasında Ziraat Bankkart, deplasmanda Fenerbahçe Medicana’yı 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Karşılaşma İstanbul'da Burhan Felek Voleybol Salonu'nda gerçekleşti ve oldukça çekişmeli geçen dört setin ardından Ziraat Bankkart galibiyete uzandı. Maçın setleri sırasıyla 25-21, 19-25, 13-25 ve 20-25 sona erdi.

Bu sonuçla Ziraat Bankkart, ligde çıktığı dördüncü maçında üçüncü galibiyetini alarak puanını 10’a yükseltti ve üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Fenerbahçe Medicana ise üç maç sonunda ilk yenilgisini alarak 6 puanda kaldı. 

Maçın hakemliğini Erdal Akıncı ve Ahmet Oğuzhan Ünal üstlenirken, Ziraat Bankkart’tan Clevenot, Bedirhan Bülbül, Murat Yenipazar, Anderson, Emre Savaş ve Stern, takımlarına galibiyet yolunda önemli katkılar sağladı. Fenerbahçe Medicana tarafında ise Yasin Aydın, Çağatay Durmaz, Luburic ve Salehi gibi isimler mücadelede etkili performanslar sergiledi ancak bu çaba sonuç vermedi.

110 dakika süren maçın her seti seyirciler için heyecan vericiydi. Özellikle ikinci ve üçüncü setlerde Ziraat Bankkart’ın sergilediği güçlü oyun, Fenerbahçe Medicana’nın temposunu düşürdü. Maç sonunda Fenerbahçe Medicana'nın taraftarları yenilgiye rağmen takımlarına destek verirken, Ziraat Bankkart ise bu galibiyetle moral depolayarak ligde iddiasını sürdürmeye devam etti.

FENERBAHÇE MEDİCANA: 1 - ZİRAAT BANKKART: 3

Salon: Burhan Felek Voleybol Salonu

Hakemler: Erdal Akıncı, Ahmet Oğuzhan Ünal

Fenerbahçe Medicana: Yasin Aydın, Çağatay Durmaz, Luburic, Salehi, Samet Baltacı, Drzyzga (Burak Güngör, Caner Dengin, Yiğit Gülmezoğlu, Kaan Gürbüz, Caner Pekşen, Karyagin)

Ziraat Bankkart: Clevenot, Bedirhan Bülbül, Murat Yenipazar, Anderson, Emre Savaş, Stern, (Berkay Bayraktar)

Setler: 25-21, 19-25, 13-25, 20-25

Süre: 110 dakika (28, 27, 24, 31)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.