Fenerbahçe: Şampiyonluk Yarışı ve Genel Kurul Öncesi Hazırlıklar Başladı

Fenerbahçe, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının yanı sıra kritik genel kurul öncesi hazırlıklara başladı. Ali Koç yönetimi, futbolcularla görüşerek önümüzdeki haftalardaki kritik maçlara odaklanıyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesi ve önümüzdeki genel kurul öncesinde kulüp içi hazırlıklara odaklanırken, Ali Koç liderliğindeki yönetim, futbolcularla bir araya gelerek önemli maçlara odaklanıyor.

Fenerbahçe, Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk yarışını sürdürürken, önlerinde kritik bir hafta bulunuyor. Ayrıca, TFF Süper Kupa'da ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacaklar. 2 Nisan Salı günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'da alınacak kararlar büyük bir merakla bekleniyor.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olayların ardından ligden çekilme dahil olmak üzere tüm konuların ele alınacağı Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı aldı. 2 Nisan Salı günü düzenlenecek genel kurulda, kongre üyelerinden yetki istenecek. Yerel seçimler nedeniyle ligin 31. haftasındaki maçlar hafta içine alındı. Fenerbahçe, 3 Nisan Çarşamba günü Adana Demirspor'u konuk edecek.

Kulüp Başkanı Ali Koç, dün Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir araya gelirken, taraftarlara da çağrıda bulundu. Başkan Koç ve yönetim kurulu birkaç üyesi, bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunacak. Fenerbahçe için en önemli maçlardan biri olan TFF Süper Kupa karşılaşması 7 Nisan'da oynanacak. Galatasaray ile 29 Aralık'ta planlanan ancak ertelenen bu mücadele Şanlıurfa'da gerçekleşecek. Genel kurulda alınacak kararlar doğrultusunda bu maçın oynanıp oynanmayacağı netlik kazanacak.

Fenerbahçe'nin yoğun gündemi ve fikstürü, nisan ayının ilk haftasında etkili olacak. Bu yoğun dönemin ardından 11 Nisan'da UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Real Madrid, Arsenal'in 45 Milyon Euro'luk Teklifini Reddetti: Arda Güler'e Güven Devam Ediyor
Fatih Terim'in Panathinaikos Serüveni Kısa Sürdü: Yeni Teknik Direktör Belirlendi!
Fenerbahçe'de milyonlarca euro israf edildi!
Hollanda, Euro 2024 için Yıldızlarla Dolu Kadrosunu Açıkladı: Wout Weghorst da Listede!
Liverpool'da 2 Ayrılık Acısı!