Fenerbahçe, Sassuolo'dan Armand Lauriente İle İlgileniyor

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda Sassuolo'nun kanat oyuncusu Armand Lauriente için harekete geçti. Sportif direktör Mario Branco, Fransız futbolcu için temaslarda bulundu. Sassuolo, Lauriente için 10 milyon Euro bonservis istiyor.

Fenerbahçe, transfer çalışmalarında Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda hareket ederek, Serie A ekibi Sassuolo'nun Fransız kanat oyuncusu Armand Lauriente için nabız yokluyor. Mourinho'nun hızlı ve çalım yeteneği yüksek bir oyuncu arayışında Lauriente'yi potansiyel bir aday olarak gördüğü belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin, Sassuolo'dan Armand Lauriente ile ilgilendiği iddia ediliyor. Transfer çalışmaları, teknik direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda devam ediyor. Mourinho, özellikle kanatlara takviye yapmak istiyor.

Sabah gazetesinin haberine göre, Jose Mourinho'nun talep ettiği hızlı ve çalım yeteneği yüksek bir oyuncuyu bulduğu belirtiliyor ve bu oyuncunun Armand Lauriente olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin sportif direktörü Mario Branco'nun, Fransız kanat oyuncusu için harekete geçtiği ve Sassuolo ile görüştüğü aktarılıyor.

Jose Mourinho'nun, Armand Lauriente transferinin oyunlarını hızlandıracağına inandığı bildiriliyor. 25 yaşındaki futbolcunun Serie B'de forma giymek istemediği ve yeni bir maceraya atılmak istediği de haberde yer alıyor.

Sassuolo'nun Armand Lauriente için 10 milyon Euro bonservis talep ettiği bilgisi paylaşılıyor. Lauriente, geçen sezon Serie A'da 37 maça çıkıp 5 gol atıp 6 asist yaparak performansını göstermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.