Fenerbahçe, Sevilla'dan Youssef En-Nesyri'yi Transfer Ediyor

Fenerbahçe, yeni sezon için Sevilla'nın golcüsü Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katıyor. CNN Portugal'a göre, sarı-lacivertliler Faslı forvet için 20 milyon Euro ödeyecek. Mourinho'nun en çok istediği isim olan En-Nesyri, geçen sezon 41 maçta 20 gol ve 3 asistle oynadı.

Fenerbahçe, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında önemli bir transfer hamlesi gerçekleştirdi. CNN Portugal'ın haberine göre, sarı-lacivertliler Sevilla forması giyen 27 yaşındaki golcü Youssef En-Nesyri'nin transferi için İspanyol kulübü ile anlaşmaya vardı. Faslı forvet için 20 milyon Euro ödeyecek olan Fenerbahçe, Mourinho'nun en çok istediği oyuncuyu kadrosuna katmış olacak. Geçen sezon 41 maçta 20 gol ve 3 asistlik performans sergileyen En-Nesyri'nin transferinin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor.

Fenerbahçe, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında santrfor transferi için önemli bir adım attı. CNN Portugal'da yer alan habere göre, sarı-lacivertliler Sevilla'nın 27 yaşındaki golcüsü Youssef En-Nesyri'nin transferi için anlaşmaya vardı. Haberde, Fenerbahçe’nin, Faslı forvetin transferi için Sevilla'ya 20 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin başına geçtiği andan itibaren büyük ilgi gören Jose Mourinho'nun en çok istediği isim olan En-Nesyri'nin transferinin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor. Faslı yıldız, geçen sezon 41 maçta 20 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.