Fenerbahçe sezonu Topuk Yaylası'na taşıdı

Fenerbahçe, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası Tesisleri'nde başladı. Fenerbahçe kulübü yeni sezona hazırlanıyor! Kulübün ilk hazırlıkları da yaylada başladı.

F.Bahçe, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası tesislerinde başladı.

Fenerbahçe, 2024-2025 sezonu hazırlıklarının ilk etabı için Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası tesislerine geldi. Geçtiğimiz hafta sonu hastanede sağlık kontrolünden geçen futbolcular, ardından Samandıra Can Bartu tesislerinde emzirme ve kuvvet antrenmanları yaptı. Sarı-lacivertli ekip, bugün öğle saatlerinde Topuk yaylasına gelerek akşam saatlerinde ilk idmanını yaptı. Antrenman öncesi teknik direktör Jose Mourinho basına gelerek onları selamladı ve tek tek el sıkıştı.

Antrenmanın ilk bölümünde Mourinho buluştuğunda oyuncular düz koşu, ısınma ve esneklik çalışmaları yaptı. 3 gruba ayrılan futbolcular, minimum düzeyde pas ve şut çalışması yaptı. Daha sonra sarı-lacivertli ekip, ikinci sahada pozisyon çalışması yaparak ikili sayı kaydetti. Antrenmanların ilk gününde son esneklik egzersizi yapılarak antrenman sonlandırıldı.

Alexander Djiku ve Bright Osayi-Samuel'e katılmayan milli futbolcular tatilde oldukları için kampta yoklar. Djiku ve Osayi 26 Haziran Çarşamba günü kampa katılacak..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.