Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı

Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı. İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşti. Pas ve koşu çalışmalarıyla tempolu bir gün geçiren sarı-lacivertliler, yarınki antrenmanla devam edecek.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Sivasspor'a karşı hazırlıklarına başladı. İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşti. Sarı-lacivertliler, öğle saatlerinde yapılan çalışmada koşu, ısınma ve pas çalışmalarıyla tempoyu yüksek tuttu. İdman, dar alanda çift kale maçla son bulurken, Olympiakos maçında ilk 11'de sahaya çıkan oyuncular ise rejenerasyon çalışmasıyla günü tamamladı. Fenerbahçe, yarınki antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacakları müsabakanın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşen çalışma öğle saatlerinde gerçekleşti. Antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve pas çalışmalarıyla devam etti. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Olympiakos maçında ilk 11'de sahaya çıkan oyuncular ise günü rejenerasyon çalışmasıyla geçirdi. Sarı-lacivertliler, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacakları antrenmanla sürdürecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Yunan basını duyurdu: Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi sona erdi
Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!