Fenerbahçe Süper Lig Maçı İçin Sivasspor Karşısında Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Süper Lig'de Sivasspor'a karşı hazırlıklarını sürdürdü. İsmail Kartal yönetimindeki ekip, Can Bartu Tesisleri'nde antrenman yaptı. Pas çalışması ve çift kale maçlarla sona erdi. Yarınki antrenmanla hazırlıklar tamamlanacak, takım Sivas'a gidecek.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacakları mücadele öncesi yoğun bir hazırlık sürecine girişti. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, oyuncular koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışmalarıyla form tutmaya çalıştılar. Ayrıca, milli takımlardan dönen oyuncuların da antrenmanda yer aldığı gözlendi. Sarı-lacivertli ekip, yarın yapacakları son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve Sivas'a doğru yol alacak.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacakları maç için hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürdü. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışmalarıyla devam eden ekip, dar alanda çift kale maçlarla antrenmanı noktaladı.

Sarı-lacivertli takım, yarın yapacakları son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve Sivas'a doğru yola çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!