Fenerbahçe Taraftarı İçin Yıkıcı Bir Haber: Genç Yetenek Ferdi Kadıoğlu Transfer Oluyor!

Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlaması için dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile büyük bir çıkış hedefliyor. Transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor ve gelen son dakika bilgisi taraftarları şoke etti...

Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmış olmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran bir sezondan sonra gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. 11 senelik şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertliler, ilk büyük ayrılık haberini verdi. Fotospor'un haberine göre, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden biri olan İngiliz devi Manchester United, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye teklif yapmaya hazırlanıyor. Transferde 30 milyon euro gibi büyük bir rakam ödenecek.

Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 51 maça çıkarak 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Bu başarılı performansıyla Avrupa'nın dikkatini çeken genç oyuncu, şimdi de Premier League'in dev kulüplerinden biri için transfer görüşmelerine başlanmasıyla gündeme geldi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.