Fenerbahçe tarihe geçecek o transfer bombasını patlatacak!

Yeni sezonda yıldızlarla dolu bir takımla mücadele etmeyi hedefleyen Fenerbahçe, tarihi transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Kanarya, 30 milyon euroluk bomba için düğmeye bastı. Detaylar haberin devamında sizlerle...

Transfer döneminde taraftarlarının beklediği takviyeleri şu ana kadar yapamayan Fenerbahçe, gözünü kararttı. Kanarya, 30 milyon euroyu resmen gözden çıkarttı. Sarı-lacivertli ekip, tarihe geçecek transfer hamlesi için kolları sıvadı.

KANARYA GÖZÜ KARARTTI!

Yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, 30 milyon euroyu gözden çıkarttı.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya, İngiliz kanat oyuncusu Mason Greenwood'u transfer etmek için hamle yaptı. İngiliz devi Manchester United'ın 35 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürülürken sarı-lacivertli ekibin bu transfer için 30 milyon euroyu gözden çıkarttığı ileri sürüldü.

Geçtiğimiz sezonu Getafe'de kiralık olarak geçiren Mason Greenwood 36 karşılaşmada 10 gol 6 asiste imza atmıştı. 22 yaşındaki İngiliz oyuncunun güncel piyasa değerinin 25 milyon euro olduğu öğrenildi.

Kanarya, 30 milyon euro karşılığında İngiliz oyuncuyu kadrosuna katması halinde tarihinin en pahalı transferine imza atmış olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.