Fenerbahçe - Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki kritik maç öncesinde Trabzonspor'un golcüsü Paul Onuachu sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Süper Lig'in heyecan dolu 30. haftasında Trabzonspor ile zirve yarışındaki Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili ekipte, sakatlığı devam eden Paul Onuachu'nun forma giyemeyeceği bildirildi.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor'un muhtemel 11'inde Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswill, Eren, Berat, Umut, Visca, Bardhi, Trezeguet ve Pepe yer alacakken, Fenerbahçe'nin kadrosunda ise Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic ve Dzeko bulunacak.

Sarı-lacivertli takım için lider Galatasaray'ın sadece 2 puan önünde olan bir karşılaşma; puan kaybına tahammülün olmadığı kritik bir mücadele olacak. Ancak Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş, Çağlar Söyüncü, Joshua King, Becao ve Bonucci'nin sakatlıkları nedeniyle eksik kadroyla sahaya çıkacak.

Sezonun ilk devresinde Kadıköy'de oynanan ve Trabzonspor'un 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından, bu kez Fenerbahçe deplasmanda rövanşı almaya çalışacak. Mücadelenin hakemi ise Halil Umut Meler olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti