Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir’in UEFA Rövanş Maçlarının Hakemleri Açıklandı

Fenerbahçe'nin 30 Temmuz'da Lugano ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi rövanş maçını İngiliz hakem Robert Jones yönetecek. Trabzonspor'un 1 Ağustos'taki Avrupa Ligi karşılaşmasını Sırp hakem Nenad Minakovic, Başakşehir'in Konferans Ligi maçını ise İsveçli Granit Maqdonci yönetecek.

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in UEFA müsabakalarının 2. eleme turu rövanş maçlarında görev alacak hakemler açıklandı. Fenerbahçe'nin 30 Temmuz'daki Şampiyonlar Ligi rövanşında İngiliz hakem Robert Jones, Trabzonspor'un 1 Ağustos'taki Avrupa Ligi maçında Sırp hakem Nenad Minakovic ve Başakşehir'in Konferans Ligi karşılaşmasında İsveçli hakem Granit Maqdonci görev alacak.

Fenerbahçe, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir'in UEFA müsabakalarındaki 2. eleme turu rövanş maçlarının hakemleri belirlendi.

- Fenerbahçe'nin maçı: 30 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında Fenerbahçe, sahasında Lugano ile karşılaşacak. Bu maçı İngiltere'den Robert Jones yönetecek. Jones'un yardımcı hakemleri Neil Davies ve Wade Smith olacak. Robert Jones, daha önce Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Maribor'u 3-0 yendiği maçı da yönetmişti ve bu maçtaki kararlarıyla Sarı Lacivertli taraftarların takdirini kazanmıştı.

- Trabzonspor'un maçı: 1 Ağustos Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında Trabzonspor, sahasında Ruzomberok ile karşılaşacak. Bu maçı Sırbistan'dan Nenad Minakovic yönetecek. Minakovic'in yardımcı hakemleri Nikola Borovic ve Bosko Bozovic olacak, maçın 4. hakemi ise Milan Mitic olacak.

- Başakşehir'in maçı: 1 Ağustos Perşembe günü UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu rövanşında Başakşehir, La Fiorita ile mücadele edecek. Bu maçı İsveç'ten Granit Maqdonci yönetecek. Maqdonci'nin yardımcı hakemleri Robin Wilde ve Niklas Nyberg olacak, 4. hakem ise Victor Wolf olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.