Fenerbahçe Transfer Atağında: Leandro Barreiro İçin Hamle!

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde transfer atağına geçti! Galatasaray'ın da peşinde olduğu Leandro Barreiro için harekete geçen sarı-lacivertliler, 14 milyon euroluk yıldızı bedavaya transfer etmek için adımlarını attı.

Fenerbahçe, transfer çalışmalarında hız kesmiyor! İsmail Kartal yönetimindeki takım, orta saha takviyesi için Galatasaray'ın da ilgilendiği Leandro Barreiro için girişimlerde bulundu. Başkan Ali Koç'un önderliğinde harekete geçen sarı-lacivertliler, 14 milyon euroluk oyuncuyu bedavaya getirmek için çalışıyor.

Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları İsmail Kartal yönetiminde hız kazanıyor. Kadro eksikliklerini gidermek için harekete geçen sarı-lacivertliler, ilk hamlelerini yaptılar. Galatasaray'ın da listesinde olan Leandro Barreiro için devreye giren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç özel jetini kaldırdı. Bu transfer, 14 milyon euroluk bir oyuncunun bedavaya gelmesiyle dikkat çekiyor.

Orta sahayı güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Galatasaray'ın da radarında olan Leandro Barreiro için adımlarını attı. Sarı-lacivertliler, Almanya Bundesliga ekiplerinden Mainz'da forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için ilk temaslarını gerçekleştirdi.

2018'de 200 bin euro piyasa değeri olan Barreiro'nun şu anki değeri ise 14 milyon euro. Lüksemburg Milli Takımı'nda 56 kez forma giyen oyuncu, 2 gol kaydetti. Başkan Ali Koç'un bu transfer konusunda ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Mainz ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç oyuncu için Fenerbahçe'nin adımları hızla atıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süper Lig: Galatasaray Liderliği Sürdürüyor, Şampiyonluk Heyecanı Dorukta!
Fenerbahçe'de Seçim Öncesi Heyecan: Ali Koç, Antonio Conte İle Anlaştı!
Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Yönetimine Girmeyi Kabul Etti
Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ı Kadro Dışı Bırakıyor
Timberwolves, Etkileyici Savunmasıyla Nuggets'ı Dize Getirdi: Seride Denge 3-3