Fenerbahçe, Transfer Sezonunda Bombayı Patlattı: Yıldız İsmi Kadrosuna Kattı!

Fenerbahçe, transfer sezonunda yerli oyunculara ağırlık vererek önemli bir hamle yaptı. Kanarya, geçtiğimiz sezon Süper Lig'e damga vuran bir yıldızı kadrosuna kattı. Haberin detayları için tıklayınız...

Fenerbahçe, yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte önemli hamleler yapmaya devam ediyor. Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan'ı kadrosuna katarak başlayan sarı-lacivertliler, yeni bir transferle daha mutlu sona ulaştı. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe, geçen sezon Süper Lig'de dikkat çeken performansıyla bilinen Oğuz Aydın'ı kadrosuna dahil etti.

24 yaşındaki hücum oyuncusu Oğuz Aydın'ın güncel piyasa değeri 4.3 milyon euro olarak belirtilirken, geçen sezon Alanyaspor formasıyla 38 maçta görev alarak takımına 13 gol ve 8 asistlik katkı sağladığı bildirildi. Fenerbahçe'nin transfer süreci hakkında yapılan açıklamada, Oğuz Aydın'ın sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer detaylarını tamamlamak üzere İstanbul'a geleceği belirtildi.

Kamuoyuna duyurulan bu gelişme, Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi kadro güçlendirme çabalarının bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.