Fenerbahçe Transferde Hız Kesmiyor!

Fenerbahçe, Jose Mourinho önderliğinde transfer atağına geçti! Joao Felix ve 127 milyon euroluk yıldız için harekete geçen Sarı-Lacivertliler, şampiyonluk hedefi doğrultusunda güçlü bir kadro kurmak için adımlarını hızlandırıyor. EURO 2024'e göz diktiler!

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun liderliğinde transfer çalışmalarına hız verdi. Joao Felix'in transferi için adımlar atan ve 127 milyon euroluk bir yıldızı kadroya katma planları yapan Sarı-Lacivertliler, yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle güçlü bir takım oluşturma yolunda kararlı adımlar atıyor. EURO 2024 için de iddialılar.

Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Gelecek sezon şampiyonluk hedefiyle hareket eden Sarı-Lacivertliler, güçlü bir kadro oluşturma yolunda önemli adımlar attı. Bu doğrultuda, takımı yıldızlarla güçlendirmek için büyük çaba sarf ediyorlar.

Fenerbahçe'nin gündemindeki önemli isimlerden biri geçen sezonu Barcelona'da kiralık olarak geçiren Joao Felix. Mourinho'nun desteğiyle transfer için harekete geçen kulüp, Portekizli oyuncuyu kadrolarına katmak için uğraşıyor.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin dikkatini çeken bir diğer oyuncu ise Atletico Madrid'de forma giyen ve 2019'da 127 milyon Euro'ya transfer olan bir golcü. Mourinho'nun girişimleriyle bu oyuncuyu kiralamak isteyen Fenerbahçe yönetimi, EURO 2024'e doğru resmi adımlar atma hazırlığında.

Joao Felix'in geçen sezon performansı da dikkate değerdi; 44 maçta 10 gol ve 6 asistlik katkı sağlamıştı. Fenerbahçe, bu oyuncunun yeteneklerinden faydalanarak takımını güçlendirmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.