Fenerbahçe ve Daçka güçlerini birleştiriyor

Trendbasket'te yer alan habere göre İki taraf arasında bir süredir yapılan görüşmelerin ciddi yol katettiği ve Fenerbahçe’nin gelecek yıldan itibaren Doğuş Grubu ile birlikte yoluna devam edeceğini belirtildi.Sağlanması beklenen...

Trendbasket'te yer alan habere göre 

İki taraf arasında bir süredir yapılan görüşmelerin ciddi yol katettiği ve Fenerbahçe’nin gelecek yıldan itibaren Doğuş Grubu ile birlikte yoluna devam edeceğini belirtildi.

Sağlanması beklenen anlaşmanın ardından Fenerbahçe’nin bütçesinde artışa gitmesi beklenirken, TrendBasket’in kaynaklarına göre iki taraf arasındaki anlaşma geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe ve Ülker arasında gibi bir isim sponsorluğunu kapsamayacak. Ancak buna rağmen Doğuş Grubu’nun Fenerbahçe’ye ciddi bir ekonomik desteğinin olacağı gelen haberler arasında.

Fenerbahçe ve Doğuş Grubu arasındaki anlaşmanın ardından Darüşşafaka’ya Garanti Bankası’nın ekonomik destek sağlayacağı tahmin ediliyordu ancak Garanti’nin çok küçük bir hissesinin Doğuş Grubu’na ait olduğu, geri kalan hisselerin önemli çoğunluğunun İspanyollar’ın elinde olduğu öğrenildi. Bu gelişme ışığında Darüşşafaka’ya bütçe desteği sağlayacak bankanın ismi hakkındaki merak artmış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İsmail Kartal'dan sert tepki: ''Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş''
Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde arbede: 7 oyuncu yaralandı
Galatasaray'da Başkanlık Yarışı: Dursun Özbek'e Süpriz Rakip!
Beşiktaş'ın Cenk Tosun Noktası!
İsmail Kartal: 'Mayıslar Bizim Olacak'