Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftarları İçin Kritik Maç: Hakem Atilla Karaoğlan!

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan olarak açıklandı. Haftanın diğer maçlarının hakemleri de belirlendi.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için hakem ataması yapıldı. Türkiye futbolunun en büyük rekabetlerinden biri olan bu derbiyi, deneyimli hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Süper Lig'de heyecan verici maçların hakemleri açıklandı ve bu hafta futbolseverler birçok önemli karşılaşma izleyecek.

20 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Atakaş Hatayspor ile Sipay Bodrum FK'nın karşılaşmasını Ümit Öztürk yönetecek. 21 Eylül Cumartesi günü ise TÜMOSAN Konyaspor ile Net Global Sivasspor arasındaki maçı Yasin Kol hakem olarak görev alacak. Aynı günün akşamında, saat 20.00'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki büyük derbi Atilla Karaoğlan tarafından yönetilecek.

22 Eylül Pazar günü, saat 17.00'de Çaykur Rizespor ile Samsunspor karşı karşıya gelecek, maçın hakemi Kadir Sağlam olacak. Aynı saatte Kasımpaşa ve Antalyaspor karşılaşacak, bu maçta hakem olarak Burak Pakkan görev yapacak. Akşam saat 20.00'de ise Adana Demirspor ile Corendon Alanyaspor ve Beşiktaş ile Eyüpspor karşılaşacak, bu maçların hakemleri sırasıyla Emre Kargın ve Zorbay Küçük olacak.

Son olarak, 23 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de Göztepe ile Bellona Kayserispor ve Gaziantep FK ile Trabzonspor arasında oynanacak maçların hakemleri Ozan Ergün ve Volkan Bayarslan olarak belirlendi. Süper Lig'in bu haftasında futbolseverler birbirinden çekişmeli maçlar izleyecek ve derbi heyecanı, Atilla Karaoğlan'ın yönetiminde zirveye ulaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.