Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildiği bildirildi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapmış olduğu açıklamasına göre, Fenerbahçe'nin çirkin tezahürat ve saha olayları ile ilgili açıklamaları nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği bildirildi. Aynı şekilde Beşiktaş'ın çirkin tezahürat nedeniyle disipline sevk edildiği belirtildi.

TFF'nin açıklamasına göre, Fenerbahçe'nin çirkin tezahürat ve saha olayları ile ilgili açıklamaları nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği bildirildi. Sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Burak Çağlan Kızılhan'ın ise hakemlerle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirsiz olarak disipline gönderildiği belirtildi. Ayrıca, Galatasaray'ın çirkin tezahürat ve saha olayları ile ilgili kurula sevk edildiği ve merdiven boşluklarının dolu tutulmaması nedeniyle de cezalandırılabileceği ifade edildi.

Beşiktaş'ın çirkin tezahürat nedeniyle disipline sevk edildiği belirtildi.

Bitexen Antalyaspor'un başkanı Sinan Boztepe'nin hakemlerle ilgili yaptığı açıklamaların, kulübün sosyal medya hesabında yer alması sebebiyle tedbirsiz olarak disipline gönderildiği ifade edildi.

Yukatel Adana Demirspor, Trabzonspor ve Yılport Samsunspor'un çirkin tezahürat nedeniyle, Kasımpaşa'nın çirkin tezahürat ve talimatlara aykırı hareket, Siltaş Yapı Pendikspor'un ise çirkin tezahürat ve saha olayları ile ilgili olarak PFDK'ye sevk edildiği bildirildi.

MKE Ankaragücü'nün saha olayları, merdiven boşluklarının dolu tutulmaması ve usulsüz seyirci alınması nedenleriyle sevk edildiği belirtilirken, Gaziantep FK'nin çirkin tezahürat ve futbolcusu Papy Djilobodji'nin ise kural dışı hareket sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sürat Kargo, A Milli Futbol Takımı'nın yeni sponsoru! Formalar hazır!
Fenerbahçe'de Ali Koç ve 4 Futbolcu PFDK Şoku Yaşadı!
Sakaryaspor, Rakibiyle Adana’da Sahaya Çıkıyor!
Michy Batshuayi'nin Son Derbi Performansı: Fenerbahçe'de Geleceği Belirsiz!
Arne Slot, Liverpool'un Yeni Teknik Direktörü Olarak Atandı