Fenerbahçe, Vini Souza'nın peşinde!

Fenerbahçe, İngiltere'nin Sheffield United takımında oynayan Brezilyalı orta saha oyuncusu Vini Souza ile ilgileniyor. 25 yaşındaki Souza'nın 12 milyon Euro'luk piyasa değeri dikkat çekti. Sarı-lacivertliler, oyuncunun transferi için kulübü ve temsilcisiyle görüşmelerini sürdürüyor.

Fenerbahçe, orta saha takviyesi amacıyla İngiltere'nin Sheffield United takımında oynayan Brezilyalı futbolcu Vini Souza'yla ilgileniyor. 25 yaşındaki Souza'nın temsilcileriyle ilk görüşmelerin ardından, oyuncunun 12 milyon Euro'luk piyasa değeri ön plana çıktı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Fenerbahçe, Souza'nın 2027 yılına kadar Sheffield United ile olan sözleşmesi ve ön libero pozisyonundaki rolü hakkında transfer şartlarını öğrenmek üzere adımlar attı.

Geçtiğimiz sezon Sheffield United formasıyla 40 maça çıkan ve 1 gol atan Souza, gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin ilgisini çekti. Sarı-lacivertli ekip, orta sahasını güçlendirme planları doğrultusunda Souza'nın transferini değerlendirmeye almış durumda. Şu anda Fenerbahçe yönetimi, Souza'nın kulübü ve temsilcisiyle transfer koşulları üzerine görüşmelerini devam ettiriyor. Souza’nın transferinin sonuçlanıp sonuçlanmayacağı, Fenerbahçe’nin bu süreçte nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.