Fenerbahçe, Wesley Teixeira'nın Transferi İçin Corinthians ile Görüşmelere Başladı

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezona hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı genç yetenek Wesley Teixeira'nın transferi için Corinthians ile görüşmelere başladı. 19 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 39 maçta 5 gol, 3 asist yaptı.

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun liderliğinde yeni sezon için iddialı bir kadro kurma yolunda. Sarı-Lacivertliler, yaz transfer döneminde önemli isimler katarken, şimdi Brezilyalı genç yetenek Wesley Teixeira'nın transferi için Corinthians ile resmi temaslara başladı. 19 yaşındaki kanat oyuncusu, geçen sezon 39 maçta 5 gol ve 3 asistle dikkat çekti.

Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk hasretini 11 yıla çıkararak yeni sezona teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde hazırlanıyor. Yaz transfer döneminde Levent Mercan, Cenk Tosun, Oğuz Aydın ve Saint Maximin gibi isimlerle adından söz ettiren Sarı-Lacivertliler, şimdi de Brezilya'dan bir yeteneği kadrosuna katmayı hedefliyor.

Spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu'nun bildirdiğine göre, Fenerbahçe ve Corinthians, Wesley Teixeira'nın transferi için resmi temaslara başladı. Brezilya basınına göre, bu görüşmelerde önemli bir ilerleme kaydedildi.

19 yaşındaki kanat oyuncusu Teixeira, Brezilya'nın gelecekteki yıldız adaylarından biri olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz sezon 39 maçta forma giyen Teixeira, 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.