Fenerbahçe 'yeni Arda Güler'ini buldu!

Bu sezon, İsmail Kartal'ın liderliğinde tüm alanlarda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, potansiyeli milli oyuncu Arda Güler'e benzeyen genç bir yetenek buldu. Kanarya, bu genç yıldızı kadrosuna katmak için adımlar atmaya başladı.

Bu sezon, İsmail Kartal'ın liderliğinde tüm alanlarda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, potansiyeli milli oyuncu Arda Güler'e benzeyen genç bir yetenek buldu. Kanarya, bu genç yıldızı kadrosuna katmak için adımlar atmaya başladı. Galatasaray ile bu sezon şampiyonluk için kıyasıya mücadele eden Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı. Takımın yerli oyuncu sayısını artırmayı amaçlayan sarı-lacivertli ekip, 'Yeni Arda Güler' olarak nitelendirilen yeteneği Belçika'da keşfetti.

Fotomaç'ın haberine göre, Fenerbahçe, Belçika ekibi Standard Liege formasını giyen 19 yaşındaki Cihan Çanak'ın transferi için adımlar atmaya başladı. Tekniğiyle Arda Güler'e benzeyen genç yeteneğin transferi konusunda kararlı olan Kanarya, U19 Milli Takım formasını da giyen oyuncunun ailesiyle temas kurdu. Cihan Çanak'ın Standard Liege ile 2026 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi olduğu ve güncel piyasa değerinin 4 milyon euro olduğu belirtiliyor.

Kısa süre içinde Kanarya'nın genç yetenek için Standard Liege ile müzakerelere başlaması bekleniyor. Cihan Çanak, 10 numara pozisyonunun yanı sıra sağ ve sol kanatlarda da oynayabiliyor. Gol ve asist yetenekleriyle bilinen bu genç futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı iddia ediliyor. 19 yaşındaki yıldız, bu sezon Standard Liege formasıyla 19 maça çıktı ve 2 asist yapmayı başardı. Kendisi Trabzon doğumlu ve Belçika ekibinde 61 numaralı formayı giyiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de derbi öncesi son dakika gelişmesi yaşandı! İsmail Kartal Samandıra'yı Resmen İnletti!
Derbi başlamadan, saha birbirine girdi!
Fenerbahçe Galatasaray derbisinde son dakika!
Fenerbahçe derbisi öncesi, Okan Buruk'tan önemli bir karar geldi
Derbi günü: Galatasaray-Fenerbahçe maçında şampiyonluk yarışında olacak!