Fenerbahçe Yenilmezlik Serisini 20 Maça Çıkardı!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de sahasında Adana Demirspor'u 4-2 yenerek, oynadığı son 20 maçta yenilgi yüzü görmedi ve etkileyici bir yenilmezlik serisi yakaladı. Fenerbahçe, şimdi gözünü 32. haftada Fatih Karagümrük deplasmanına çevirdi.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Sarı-lacivertli ekip, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Serdar Dursun'un attığı gollerle rakibini 4-2 mağlup ederek puanını 82'ye çıkardı.

Fenerbahçe, son olarak ligde 11. haftada Trabzonspor'a karşı aldığı 3-2'lik mağlubiyetten sonra oynadığı 20 maçı kaybetmeme başarısı gösterdi. Bu süreçte Fatih Karagümrük, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor'u mağlup etti.

Ayrıca, ligin ilk yarısında oynanan Adana Demirspor, Galatasaray ve ligin ikinci yarısındaki Samsunspor ve Alanyaspor maçlarında da berabere kalan Fenerbahçe, şimdi gözünü 32. haftada Fatih Karagümrük deplasmanına çevirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'tan Büyük Hamle: Mourinho ve Di Maria Transferi Gündemde
Kerem Aktürkoğlu İlk 11'e Dönüyor: Galatasaray'da Kritik Hamle Öncesi Heyecan!
Çaykur Rizespor, Hatayspor maçı için idmanda!
Montella'dan kadro kadrajı!
NBA'de Sezonun En İyi Çaylakları Belli Oldu: Genç Yetenekler Parlıyor!