Fenerbahçe Yönetiminden TFF Yetkililerine 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Fenerbahçe yöneticileri Mustafa Hakan Safi, Hulusi Belgü ve Cenk Öztanık, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 1. Başkanvekili Mecnun Otyakmaz’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Riva’daki görüşmede Türk futboluna dair projeler konuşuldu. Hacıosmanoğlu, formalar takdim etti.

Fenerbahçe Kulübü'nün yönetim kurulu üyeleri Mustafa Hakan Safi, Hulusi Belgü ve Cenk Öztanık, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF 1. Başkanvekili Mecnun Otyakmaz’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmede, Türk futbolunun güncel durumu ve geleceği için projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. 

Fenerbahçe Kulübü'nün yönetim kurulu üyeleri Mustafa Hakan Safi, Hulusi Belgü ve Cenk Öztanık, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF 1. Başkanvekili Mecnun Otyakmaz’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 

Ziyaret, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Görüşmede, Türk futbolunun mevcut durumu ve geleceği ile ilgili çeşitli projeler üzerine fikir alışverişi yapıldı. 

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, ziyaretin sonunda Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerine A Milli Takım forması hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.