Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenliyor: Mourinho'nun bir numarasıydı!

Jose Mourinho yine yaptı yapacağını! Bu gelişme çok konuşulacak. Fenerbahçe kulübü, Youssef En-Nesyri için imza töreni gelişmesi gündeme bomba gibi düştü! Fenerbahçe kulübü yeni gündemler ile yeni sezona bomba gibi hazırlık yapıyor!

F.Bahçe, Sevilla'dan transfer ettiği Youssef En-Nesyri için imza töreni planlıyor.
İmza töreninde
Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Acun Ilıcalı ve Sportif Direktör Mario Branco da hazır bulundu.

Acun Ilıcalı'nın sözleri şöyle:

"TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN BÜYÜK TRANSFERİ"


"Takımımız ve Türk futbolu için önemli bir gün. Kendisi Türk futbol tarihinin en çok kazanan futbolcusu. Onu burada görmekten çok mutluyuz, değerli bir futbolcu. "

"Haberi okudum ve gülümsedim" "Biz hemen anlaştık. Oyuncu 40 milyon euro aldı. Geçen yıl Milan 30 milyon verdi. Sevilla'yla uzun süre konuştuk. "

"Mourinho'nun 1 numarasıydı"
"Başkanımız bu kulübün çıkarlarını ön planda tutuyor. Youssef'i 20 milyon Euro'nun altında bir bedelle kadromuza kattık. Çok mutluyuz. Youssef'in konuşması o kadar uzun sürdü ki şaşırdık. O, Jose Mourinho'nun bir numarasıydı, onu almak için mücadele etmeye devam ettik. "
Oğuz Aydın'ın Sözü "Transfer süresi bizim için iyiydi. Jose Mourinho'nun istediği parçaları aldık. Yıldız derken Ferdi için Alex ve Van Hooijdonk'u kastetmiştik ama Oğuz Aydın'da Ferdi'nin gençliği görülüyor. Alex ve Van Hooijdonks'u da yanımıza almak istiyoruz. Her şeyi F.Bahçe için yapıyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.