Fenerbahçe'de, Adana Demirspor maçı hazırlıkları başladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasındaki Adana Demirspor maçı için hazırlıklara başladı ve antrenmanlarını milli oyuncuların bulunmamasıyla sürdürdü. Maç, 3 Nisan 2024 tarihinde Ülker Stadyumu'nda saat 18:00'da başlayacak ve her iki takımın taraftarları da büyük bir heyecanla bekliyor.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında karşılaşacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, milli oyuncuların bulunmamasıyla sürdü.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden idman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Fenerbahçe, Adana Demirspor maçı öncesi yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Yarın yapılacak antrenmanla takımın performansı daha da artırılacak ve maça yönelik stratejiler belirlenecek.

FENERBAHÇE- ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Yukatel Adana Demirspor, 23/24 Süper Lig yarı final maçında kozlarını paylaşacak. Maç, Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Stadı'nda oynanacak ve 3 Nisan 2024 tarihinde saat 18:00'da başlayacak. Her iki takımın taraftarı da bu maçı büyük bir heyecanla bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sinan Engin Karagümrük Galatasaray maçını anlattı!
Fenerbahçe-Kayserispor Maçının Hakemleri Belli Oldu!
Fenerbahçe Beko, EuroLeague Final Four'u İçin NBA'den Hamle Yapıyor
Fenerbahçe'den Dev Transfer Hamlesi: 19 Yaşındaki Rokas Pukštas Gündemde!
Beşiktaş'ın Transfer Atağı: Yeni Sezona Hazır!