Fenerbahçe'de ayrılık gerçekleşti: Emir Ortakaya'nın yeni kulübü resmen duyuruldu

Geçtiğimiz sezonu Kocaelispor'da kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki stoper, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kocaelispor formasıyla toplamda 30 maçta görev alan Ortakaya, bu süre zarfında 3 gol ve 2 asistle katkıda bulundu.

Sarı-lacivertli ekipten yapılan transfer açıklamasına göre, genç yetenek Emir Ortakaya'nın geleceğiyle ilgili önemli bir adım atıldı. Sarı-lacivertli ekibin yapmış olduğu açıklamada, "Genç oyuncumuz Emir Ortakaya, Belçika 1. lig ekiplerinden Westerlo'ya satın alma opsiyonu ile kiralandı. Bu anlaşmanın her iki kulüp için de olumlu sonuçlar doğurmasını ve Emir Ortakaya'nın yeni takımında başarılı bir sezon geçirmesini temenni ederiz," ifadeleri kullanılmış bulundu.

Geçtiğimiz sezonu Kocaelispor'da kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki stoper, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kocaelispor formasıyla toplamda 30 maçta görev alan Ortakaya, bu süre zarfında 3 gol ve 2 asistle katkıda bulundu. Performansı sayesinde, Avrupa'nın liglerinden biri olan Belçika'nın Westerlo kulübü tarafından dikkat çekti ve yeni sezon için kiralanarak deneyimini uluslararası düzeyde geliştirme fırsatı buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.