Fenerbahçe'de Başkanlık Seçimleri Öncesi Mourinho Hareketi

Fenerbahçe'de başkanlık seçimleri öncesi Ali Koç ve Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile temas halinde. Yıldız oyuncular da yeni teknik direktörü bekliyor. Takımın geleceği belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçe'de seçim öncesi hareketlilik: Başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım, dünya çapındaki teknik direktör Jose Mourinho ile temas halinde. Avrupa'dan gelen hayal kırıklığıyla birlikte yıldız oyuncuların ayrılık ihtimali gündemde. Takım, yeni hoca belirsizliğinde sezon sonunu bekliyor.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve Başkan adayı Aziz Yıldırım, 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak seçimler için hazırlıklarını sürdürüyor. Her iki aday da dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile görüşmeler gerçekleştiriyor.

Yapılan görüşmelerde belli mesafeler kaydedildiği ve olumlu bir havanın olduğu belirtiliyor. Avrupa'dan takımın elenmesi ve ligde şampiyonluk ihtimallerinin azalmasıyla birlikte birçok yıldız oyuncunun morali bozulmuş durumda.

Milliyet'in haberine göre, yıldız oyuncuların ayrılık hazırlıkları yaparken başkan adaylarının yüksek profilli teknik direktörlerle temasa geçmesinin durumu değiştirdiği ifade ediliyor.

Fenerbahçe'deki yıldız oyuncular, yeni teknik direktöre göre karar vermeyi düşünüyor. Bu gelişmeler, takımın geleceği hakkında belirsizliklerin arttığı bir dönemde gerçekleşiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.