Fenerbahçe'de Bomba Transfer! Real Madrid Efsanesi Ali Koç'un Hamlesi ile Kanarya'da!

Sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de, Ali Koç'un yeni sezonda patlatacağı bomba netleşmeye başladı. Aziz Yıldırım ile başkanlık yarışı verecek olan Koç, seçimi kazanması halinde Real Madrid'in efsane ismi Karim Benzema'yı Fenerbahçe'ye transfer edecek.

Fenerbahçe'de Transfer Bombası: Ali Koç, Real Madrid Efsanesi Benzema'yı Hedefliyor!

2023-2024 sezonunu lig ikincisi olarak tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, forvet hattını güçlendirmek için Real Madrid'in efsane ismi Karim Benzema'yı kadrosuna katmak istiyor.

Gelecek ay yapılacak başkanlık seçimi, Fenerbahçe'nin transfer planlarını da doğrudan etkiliyor. Aziz Yıldırım ile yeniden başkanlık yarışına girecek olan Ali Koç, seçimden zaferle ayrılması halinde Benzema'yı transfer etmek için kolları sıvadı.

Ali Koç, Benzema ile Samos Adası'nda bir araya gelerek transfer için görüşmeler yaptı. Geçen sezon bedelsiz olarak takıma katılan ve 25 gol 10 asistle önemli bir performans sergileyen Edin Dzeko ile yolları ayırmayı planlayan Fenerbahçe, yeni golcüsü olarak Benzema'yı hedefliyor.

Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'da forma giyen Benzema, bu sezon 29 maçta 13 gol 8 asistlik bir performans sergiledi. 36 yaşındaki Fransız yıldız, futbol kariyeri boyunca ise 825 maçta 433 gol ve 200 asistlik olağanüstü bir istatistik yakaladı.

Ali Koç'un seçimi kazanması halinde Benzema'nın Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu belirtiliyor. 2009 yılında 35 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olan Benzema, 2022 yazında İspanyol ekibinden bedelsiz olarak ayrılmıştı.

Benzema'nın transferi gerçekleşirse, Fenerbahçe forvet hattında önemli bir güç artışı yaşayacak ve yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde de iddialı bir mücadele ortaya koyabilecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.