Fenerbahçe'de büyük sarsıntı! José Mourinho, 6 futbolcunun biletini kesti

Fenerbahçe'nin gelecek sezon için kadro planlaması, dünyaca ünlü teknik direktör José Mourinho liderliğinde yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu süreçte takımda kalacak ve ayrılacak futbolcular merak konusu olurken beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kaçırmasının ardından gelecek sezon için kadro planlamasını hızlandırıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için güçlü bir ekip oluşturma çabaları içinde olan sarı-lacivertlilerde, takımdan ayrılma haberleri art arda geliyor. Son dakika gelişmesine göre, Fenerbahçe'de José Mourinho'nun 6 oyuncunun sözleşmesini sonlandırdığı bildirildi. Bu oyuncular, takım arkadaşlarıyla vedalaşarak kulüpten ayrıldılar.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlamasına başladı ve Portekizli teknik direktör Mourinho önderliğinde transfer sürecini yönetiyor. Ancak takımda peş peşe ayrılık haberleri gelmeye başladı. Son haberlere göre, Mourinho'nun Krunic, Peres, Kent ve Zajc gibi oyuncuları yeni sezon kadrosunda düşünmediği bildirildi.

MOURINHO 6 OYUNCUNUN BİLETİNİ KESTİ! TAKIM ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTILAR

Şu an kadrosunda 15 yabancısı bulunan Fenerbahçe'de yönetim, Jose'nin biletini kestiği isimlere ek olarak Crespo ve Joao Pedro'yu da gönderme kararı aldı.

Bu şekilde yabancı oyuncu sayısını 9'a indirmeyi planlayan Fenerbahçe, böylece yeni gelecek transferlere de yer açmış olacak. Başkan Ali Koç'un bu oyuncuları takımdan göndereceği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.