Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü Şoku Yaşanıyor!

UEFA Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise deplasmanında mücadele eden Fenerbahçe'de, Çağlar Söyüncü sakatlık yaşayarak oyundan çıktı. Sakatlığı nedeniyle mücadeleye devam edemeyen Çağlar'ın yerine Ferdi Kadıoğlu oyuna dahil oldu.

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde mücadele ettiği maçta Çağlar Söyüncü'nün sakatlanması, kulüp içinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Union Saint Gilloise deplasmanında gerçekleşen karşılaşmada, Fenerbahçe'nin oyuncusu Batshuayi'nin attığı golde asist yapan Çağlar Söyüncü, ilk yarının belirgin performansıyla dikkat çekiyordu. Ancak maçın ilk yarısında sol arka adalesinde yaşanan bir problem nedeniyle sahada acı içinde yere yığıldı.

Sağlık ekibinin hızlı müdahalesine rağmen Çağlar'ın oyuna devam edemeyeceği anlaşıldı ve 35. dakikada kenara alınarak yerine Ferdi Kadıoğlu oyuna dahil oldu. Bu olay, Fenerbahçe'nin zaten zorlu bir mücadeledeki şanssızlığını artırdı ve takımı olumsuz etkiledi. Çağlar Söyüncü'nün durumu şu anda belirsizliğini koruyor ve daha fazla bilgi edinmek için bir MR çekilecek. Bu durum, takımın gelecekteki maçlarında ne gibi önlemler alması gerektiği konusunda belirsizlik yarattı ve taraftarları da endişelendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Futbolda garip bir maç daha
Galatasaray 33 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti!
Beşiktaş'ın tarihine damga vurmuştu: Yeni kulübü şimdiden belli oldu!
Beşiktaş 95 euroluk dünya yıldızının bomba transferi için hazırlanıyor!
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber aldı! Taraftarları üzecek gelişme