Fenerbahçe'de Djiku ve Osayi-Samuel'in Durumu Netleşti! Derbi Öncesi Son Gelişmeler

Fenerbahçe'nin milli arada tedavi gören oyuncuları Djiku ve Osayi-Samuel'in son durumu belli oldu. Derbi öncesi Djiku'nun forma giymesi beklenirken, Osayi-Samuel'in derbiyi kaçırması öngörülüyor.

Fenerbahçe’de milli takım arasında tedavi sürecine devam eden oyuncuların sağlık durumları netleşiyor. Sarı-lacivertliler, Pazar günü Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak ve 6. haftada ise Galatasaray’ı sahasında ağırlayacak.

Fenerbahçe'nin savunma hattının önemli isimlerinden Alexander Djiku ve Bright Osayi-Samuel'in durumları yakından takip ediliyor. Milli arada tedavilerine devam edilen Djiku’nun, derbi karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor. Djiku'nun iyileşme süreci olumlu ilerliyor ve Galatasaray derbisinde sahada olması muhtemel.

Öte yandan, Nijeryalı futbolcu Osayi-Samuel’in derbiyi kaçırması bekleniyor. Sakatlığının iyileşmesi için gereken tedaviye devam edilen Osayi-Samuel'in, derbi dönüşü Avrupa Ligi'nde oynanacak Union SG maçına hazır olması planlanıyor.

A Milli Takım'da hastalanan Çağlar Söyüncü'nün ise sağlık durumunun iyi olduğu ve bu hafta sonu Kasımpaşa maçında forma giyebileceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.