Fenerbahçe'de En-Nesyri'nin Kaçırdığı Fırsatlar Eleştirilerin Hedefi Oldu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'a 3-1 kaybederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Maçın ardından teknik direktör Jose Mourinho ve oyuncular eleştirilerin hedefi oldu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında ezeli rakibi Galatasaray'ı Kadıköy'de ağırladı ve maçtan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuç, sarı-lacivertli taraftarları derin bir hayal kırıklığına uğrattı. Özellikle Youssef En-Nesyri'nin kaçırdığı fırsatlar, takımın performansı üzerinde tartışmalara yol açtı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'a Kadıköy'de 3-1 mağlup olarak taraftarlarını üzdü. Maçın ardından özellikle teknik direktör Jose Mourinho ve bazı oyuncular yoğun eleştirilere maruz kaldı. Bu eleştirilerin başını, 67. dakikada oyuna dahil olan Youssef En-Nesyri çekti.

Faslı forvet, yine beklentilerin altında kalarak önemli gol fırsatlarını değerlendiremedi. Üst üste dördüncü maçında da gol atamayan En-Nesyri, kaçırdığı net gol pozisyonuyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar, sosyal medyada kaçırdığı fırsatlar nedeniyle En-Nesyri'ye sert eleştiriler yöneltti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.