Fenerbahçe'de Flaş Aziz Yıldırım İddiası!

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, başkan adayı Aziz Yıldırım hakkında flaş açıklama yaptı! Sarı-Lacivertli kulübün, Aziz Yıldırım ile 3 yıl üst üste şampiyon olacağını iddia etti! Flaş gelişme!

Bu sezon Süper Lig şampiyonluğu için ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir mücadele veren Fenerbahçe'nin bir diğer gündemi de cumhurbaşkanlığı seçimi.

 Mevcut başkan Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında yapılan seçime ilişkin ihlal iddiaları ortaya atıldı.
 Fenerbahçe'nin eski teknik adamlarından Hakan Bilal Kutlualp, düzenlediği organizasyonda önemli bir açıklama yaptı. Kutlualp, Aziz Yıldırım'ın çok tartışılan iddiasını ortaya attı.


 "Alex ve Anelka'dan daha iyi oyuncular olacak'' Akşam gazetesinin bir sorusuna yanıt veren Hakan Bilal Kutlualp, kendisine sürekli Alex de Sousa ve Nicolas Anelka transferleriyle ilgili soru sorulduğunu söyledi: 'Bunlar geçmişte kalan şeyler. Bundan sonra daha iyi oyuncular olacak'' dedi.
 "Şampiyonluktan önce seçimini zorlayanlar Fenerbahçe taraftarı değil.'' Hakan Bilal Kutlualp son 6 yıldır forma giyiyor. Başarısız olduğunu açıkladı ve şunları söyledi: Aziz Yıldırım Kutlualp, adaylığını açıkladıktan sonra yaptığı "Derbiyi kazanacağız'' sözleriyle camiada bir atmosfer yarattı ve şöyle konuştu: Bu kazanacak. Derbiyi kazandık ve Fenerbahçe hayranları birleşti '' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.