Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek'in transferi gündemde!

Sports Digitale kanalında Yağız Sabuncuoğlu, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Mario Branco ve Nuri Şahin hakkında kritik bilgiler paylaştı ve Oosterwolde için "beklenenden önce sahalara dönebilir" dedi.

Sports Digitale kanalında Yağız Sabuncuoğlu, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Mario Branco ve Nuri Şahin hakkında kritik bilgiler paylaştı ve Oosterwolde için "beklenenden önce sahalara dönebilir" dedi.

İRFAN CAN KAHVECİ VE İSMAİL YÜKSEK'E TALEP ÇOK FAZLA

Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek adlı iki oyuncusu için ciddi ilgiler var. İrfan Can'a İtalya ve İngiltere'den kulüpler talip oldu, İsmail Yüksek için ise Almanya, Fransa ve İtalya'dan resmi teklifler bekleniyor. Önceki devre arasında Lyon ve Rennes'in İsmail Yüksek için resmi teklifleri olduğunu hatırlatalım.

MARİO BRANCO'YA İTALYA'DAN TEKLİF VAR

Oosterwolde, Hollanda dışında tedavi görüyor ve kas kütlesi ile kas kuvveti iyileşiyor, ayrıca ameliyat sonrası tepkisi olumlu. Bu durum, oyuncunun sahalara daha erken dönmesine olanak sağlayabilir. Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Mario Branco için bir Serie A kulübü teklifte bulundu; daha önce Al Hilal'in de teklifi vardı. Bu Serie A kulübü, Branco'ya "gel ve bizim futbol yöneticimiz ol" teklifinde bulundu.

BEŞİKTAŞ'TAN NURİ ŞAHİN HAMLESİ

Beşiktaş, Nuri Şahin'i transfer etmek istiyor ve şu anda transfer listesinin başında yer alıyor. Terzic'in Atletico Madrid'i eledikten sonra Dortmund'da kalmayı garantilediği için Nuri Şahin, Beşiktaş'a olumlu yanıt verdi. Şahin'in teknik ekibinden bazı antrenörler, Beşiktaş'ı yakından takip etmeye başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Giresunspor’da yeni başkan Emin Eltuğral!
Beşiktaş, Hatayspor'u konuk edecek!
Ali Koç kesin olarak reddedildi!
Hakan Ünsal'dan Derbi Değerlendirmesi
İsmail Kartal Sezon Sonunda Fenerbahçe'den Ayrılıyor: Erokspor ile Anlaşma Yakın