Fenerbahçe'de Jose Mourinho İmzalı Sürpriz Transfer: Fransız Yıldız İçin Hamle Başladı!

Dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'nun bizzat arayıp temas kurduğu Fransız forvet için Başkan Ali Koç'un 20 milyon euroluk transfer bütçesi ayırdığı belirtildi. Transferdeki detaylar ve oyuncunun kimliği merakla bekleniyor...

FENERBAHÇE'DEN FRANSIZ FORVET HAMLESI: MARTIN TERRIER ILE ANLAŞMA YAKIN

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlaması için kolları sıvadı. Sarı-lacivertli yönetim, özellikle hücum hattına takviyelerde bulunmak istiyor ve bu kapsamda yılın bomba transfer haberini duyurdu. Fenerbahçe, Fransız forvet Martin Terrier'i renklerine bağlamak için harekete geçti.

FENERBAHÇE'DEN FRANSIZ FORVET HAMLESI

Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, aradığı ismi sonunda buldu. Fotomaç'ın haberine göre, Fenerbahçe, Rennes'in Fransız yıldızı Martin Terrier'i gündemine aldı. Scoular tarafından tavsiye edilen Terrier, Jose Mourinho'nun onayını aldıktan sonra ilk temas kuruldu.

MOURINHO'DAN ÖZEL TELEFON! ALI KOÇ, 20 MILYON EUROLUK YILDIZI GETIRIYOR

Piyasa değeri 20 milyon euro olan Martin Terrier'in sözleşmesi 2026'da sona eriyor. Fenerbahçe'nin, Fransız sol kanat oyuncusu için 15 milyon euro civarında bir bonservis bedeli önerdiği ve Rennes'in de bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Ana mevkisi sol kanat olan Martin Terrier, santrfor ve on numara pozisyonlarında da görev alabiliyor. Başkan Ali Koç'un bu transferi yakından takip ettiği ve süreci bizzat yönettiği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.