Fenerbahçe’de kadro dışı kalan Caner Erkin için kritik gün

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin için karar günü. Krizin Emre Belözoğlu’nun devreye girmesiyle aşıldığı belirtilirken, Caner’in bugün teknik direktör Erol Bulut’tan özür dilemesi ve yeniden takıma dönmesi bekleniyor.

Caner Erkin Göztepe maçında oyundan çıkarken kulübeye doğru sinirli bir şekilde el kol hareketleri yapmıştı. Olay sonrası tecrübeli sol bek kadro dışı bırakıldı. Geçen hafta başkan Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve Caner Erkin bir araya geldi. Fanatik'te yer alan habere göre, yıldız futbolcu hatasını kabul etti ve hocasından özür diledi. Ancak başarılı oyuncuyla ilgili kararın verileceği toplantı bugün gerçekleştirilecek. Samandıra’daki zirvede bu kez teknik direktör Erol Bulut da yer alacak. Emre Belözoğlu’nun devreye girmesiyle aşılan krizde bugün kararın çıkması bekleniyor. Caner Erkin’in, bugünkü görüşmede hocasından doğrudan özür dileyeceği ve bundan sonra çok daha dikkatli davranacağının sözünü vereceği belirtildi. Bulut’un da bu özrü kabul ederek öğrencisini yeniden takıma döndürmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Gençlerbirliği maçında kadroda

Yıldız futbolcunun durumuyla ilgili olarak bu zirvenin ardından kulübün, affedildiğine dair resmi bir açıklama yapması bekleniyor. Caner’in Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer alması muhtemel ancak ilk 11’de olup olmayacağı hafta boyunca yapılacak idmanların ardından netlik kazanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek
Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı
Serdar Topraktepe: "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı"
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu oldu!
Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!