Fenerbahçe'de Kasımpaşa Maçı Öncesi Kötü Haber: Osayi-Samuel Sakatlandı!

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıkları sırasında sakatlık şoku yaşadı. Antrenman sırasında arka adalesinden sakatlanan Bright Osayi-Samuel, çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Fenerbahçe’de sakatlık alarmı verildi. Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, milli aranın ardından hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Ancak, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenmanda yaşanan bir sakatlık, teknik heyeti ve taraftarları endişelendirdi.

Antrenman sırasında, sağ bek oyuncusu Bright Osayi-Samuel’in arka adalesinde bir problem yaşandı. Bu durum, Osayi-Samuel’in antrenmanı yarıda bırakmasına neden oldu. Fenerbahçe’nin milli takıma gitmeyen futbolcuları, Kasımpaşa maçına yönelik hazırlıklarını sürdürürken, Osayi-Samuel’in yaşadığı sakatlık antrenmanın seyrini olumsuz etkiledi.

Osayi-Samuel’in sağlık durumu hakkında kesin bilgiye, yapılacak tıbbi kontrollerin ardından ulaşılacak. Bu sezon 5 maçta forma giyen Nijeryalı sağ bek, 1 asist katkısı sağladı ve performansıyla dikkat çekti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.