Fenerbahçe'de koronavirüs şoku! Vaka sayısı 18'e yükseldi

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı'nda gelişim takımı da dahil olmak üzere 14 oyuncu ve 4 personelin koronavirüse yakalandığı bildirildi.

Fenerbahçe Öznur Kablo, internet sitesinden yaptığı açıklama ile A takımda daha önce 4 basketbolcu ve 1 personelin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından 2 oyuncu ve 1 personelin daha test sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı.

Fenerbahçe Gelişim Takımı'nda ise 8 oyuncu ve 2 personele koronavirüs tanısı koyuldu. Böylelikle 14 sporcu ve 4 personelde koronavirüs testi pozitif sonuçlandı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:

Kulübümüz, daha önce yaptığı açıklama ile Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızdan 4 oyuncumuz ve 1 teknik ekip personelimizin test sonuçlarının pozitif olduğunu kamuoyuna duyurmuştu.

Yeni test sonuçlarına göre A Takımımızdan 2 oyuncumuz ile 1 idari personelimizin daha test sonuçlarının pozitif olduğu netleşmiştir.

Fenerbahçe Gelişim Takımımıza yapılan tanı testi sonuçlarına göre de; Gelişim Takımımızdan 8 oyuncumuz ile 2 teknik ve idari ekip personelimizin test sonuçlarının pozitif olduğu tespit edilmiştir. Toplamda pozitif tanısı alan 14 oyuncumuz ile 4 teknik ve idari ekip personelimiz ev izolasyonuna alınarak tedavilerine başlanmıştır. Konu hakkında gelişme oldukça tekrar kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti
Ümit Özat 'Fenerbahçe'de Galatasaraylılar var'!
Galatasaray, Liderlik İçin Büyük Sınavda: Fenerbahçe Derbisi Heyecanı!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Seçim Öncesi Basın Toplantısı Düzenleyecek
Serkan Yıldırım, Japonya'da Dünya Şampiyonu: Türk Sporuna Altın Zafer!