Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'nin Geleceği Belirsizliğini Koruyor

Fenerbahçe, yeni sezonda güçlü bir kadro kurma çalışmalarını sürdürüyor. Jose Mourinho önderliğindeki ekip, Michy Batshuayi'nin takımda kalmasını istiyor ancak oyuncunun geleceği belirsiz. Sarı-lacivertliler, önümüzdeki dönem için güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetimindeki yeni sezonda kadro güçlendirme çalışmalarını sürdürürken, sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin geleceği hakkında belirsizlik devam ediyor.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kadro planlaması çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezon ligde 99 puan toplayarak güçlü bir performans sergileyen sarı-lacivertli ekip, önümüzdeki sezon için şampiyonluk hedefini daha da güçlü bir şekilde kovalıyor.

Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesiyle birlikte kadroya önemli takviyeler yapılması planlanıyor. Ancak öncelikle mevcut kadronun korunması ve güçlendirilmesi öncelik taşıyor. Bu kapsamda sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi ile görüşmeler devam ediyor. Belçikalı golcü ile henüz bir anlaşma sağlanmış değil.

Teknik direktör Mourinho, Batshuayi'nin takımda kalmasını arzuluyor. Deneyimli futbolcuyla yapılan görüşmelerde Mourinho'nun ona önemli bir rol vermeyi planladığı belirtiliyor.

Ancak Batshuayi, birçok önemli teklifin bulunduğu bir dönemde. Geçen sezonki performansı ve attığı gollerle dikkat çekmesinin yanı sıra serbest oyuncu statüsünde olması, futbolcunun talep görmesini ve tekliflerin artmasını sağlıyor.

Fenerbahçe, Batshuayi'ye yaklaşık 3 milyon euro civarında bir ücret teklif etmiş durumda. Ayrıca oyuncuya imza parası da önerilmiş. Ancak Belçikalı golcü henüz kararını vermemiş durumda, kendisine gelen teklifler arasından en uygun olanını seçmeyi planlıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.