Fenerbahçe'de Şanslı Transfer Hamlesi! İngiliz Devinden Teklif Geldi!

Fenerbahçe'de son dakika bilgisi, büyük bir sürprize işaret ediyor. İngiliz devi West Ham United'ın, 23 yaşındaki Hollandalı yıldız Jayden Oosterwolde için girişimde bulunduğu belirtildi. Başkan Ali Koç'un bu transfer için ciddi bütçe ayıracağı konuşuluyor...

FENERBAHÇE, JAYDEN OOSTERWOLDE İÇIN İNGILTERE'DEN TRANSFER TEKLIFI ALDI!

Süper Lig'de şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe, transfer döneminde hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Takıma birçok güçlendirme yapılması beklenirken, beklenmedik bir ayrılık haberi gelişti ve taraftarlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Fenerbahçe'nin Şansı Jayden Oosterwolde İçin İngiliz Hamlesi!

Fenerbahçe formasıyla bu sezon dikkat çeken Jayden Oosterwolde için önemli bir gelişme yaşandı. Akşam gazetesinin haberine göre, İngiliz devi West Ham United, 23 yaşındaki Hollandalı oyuncu için harekete geçti.

Ali Koç, Kasa Doluyla İlerliyor!

West Ham United'ın, Oosterwolde'nin transferi için futbolcusunun menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi ise genç oyuncu için 25-30 milyon euro arası bir bonservis ücreti talep ediyor. Geçen sezon Parma'dan transfer edilen ve 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Oosterwolde, Fenerbahçe formasıyla 43 maçta görev aldı ve 2 gol kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.