Fenerbahçe'de Şaşırtıcı Bir Ayrılık! Taraftarların Sevgilisi Takımdan Ayrılıyor!

Geçtiğimiz sezon Batshuayi ile yollarını ayıran Fenerbahçe, bir diğer önemli oyuncusunu daha gönderme kararı aldı. Kanarya'nın bu yıldız isminin yeni hedefi ise futbol camiasında büyük sürpriz yarattı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun liderliğinde yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken hareketli günler geçiriyor. Sarı-lacivertli ekip, Belçikalı golcü Michy Batshuayi'den sonra bir diğer önemli isimle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Portekizli teknik direktör Mourinho'nun raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, Edin Dzeko'nun ayrılığı gündeme geldi. Geçen yaz Fenerbahçe'ye katılan Boşnak golcü için Hırvat ekibi Hajduk Split'in ilgi gösterdiği bildirildi. İddialara göre, Split'in Dzeko'ya sunduğu 2 yıllık sözleşme teklifi oyuncu tarafından olumlu karşılanıyor ve transfer için Fenerbahçe ile görüşmeler başlatıldı.

Fenerbahçe'nin 38 yaşındaki santrforuyla bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli formayla 46 maça çıkan Dzeko, takımına 25 gol ve 10 asistlik önemli katkı sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.