Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık geldi! Dünya devine imza atılacak

Fenerbahçe, son dönemin en etkileyici kadrosuna sahip takımlarından biri olmasına rağmen, takımda meydana gelen hareketlilikler nedeniyle heyecanlı bir dönem yaşıyor. Sezon sonunda beklenmedik bir ayrılık yaşanması bekleniyor.

Fenerbahçe, geçen hafta kendi sahasında Alanyaspor'la berabere kalarak liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptırdı. Şu anda takımda, sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu ile yolların ayrılacağına dair beklentiler nedeniyle hareketli bir dönem yaşanıyor.

Fenerbahçe, yaz transfer döneminden beri bir dizi yıldız ismi kadrosuna katarak son yılların en etkileyici kadrosunu oluşturdu. Ancak, Portekizli sportif direktör Mario Branco'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağı spekülasyonları ortaya atıldı. 48 yaşındaki sportif direktörün yeni hedefi ise herkesi şaşırttı.

Takvim'e göre, Fenerbahçe'nin kadrosuna Dzeko, Fred, Bonucci ve Tadic gibi üst düzey oyuncuları katmasında önemli rol oynayan Portekizli sportif direktör, sezon sonunda kulüpten ayrılacak. Daha önce çalıştığı takımlarda da başarılı işlere imza atan Branco'nun, Porto ve Benfica kulüplerinden teklif aldığı ve bu tekliflere olumlu baktığı iddia ediliyor. Sarı-lacivertli ekibin transfer stratejisini belirleyen Portekizli futbol adamının sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılması ve Portekiz'e dönmesi kesin gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti