Fenerbahçe'de Szymanski Transfer Krizi: Tottenham'un 20 Milyon Euro Teklifi Tartışma Yaratıyor!

Fenerbahçe'de Szymanski Krizi: Tottenham, Polonyalı Yıldız İçin 20 Milyon Euro Teklif Etti! Sarı-Lacivertliler 30 Milyon Euro İstiyor. Transfer Çalkantısı Devam Ediyor!

Fenerbahçe'de heyecanlı saatler yaşanıyor! Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren sarı-lacivertliler, yıldızlarından Sebastian Szymanski'nin transfer kriziyle sarsılıyor. Tottenham'un 20 milyon euroluk teklifiyle başlayan hikaye, Fenerbahçe'nin 30 milyon euro talebiyle devam ediyor. Polonyalı orta saha oyuncusunun İngiliz devine transferi, kulüp ve taraftarlar arasında büyük merak uyandırıyor.

Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında aldığı beraberlikle şampiyonluk şansını mucizelere bırakması, kulüpte hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Takımın önemli bir isminin, tarihi bonservis bedeliyle ayrılmak için geri sayıma geçtiği belirtiliyor. Transfer döneminde Dinamo Moskova'dan 9,7 milyon euroya transfer olan Sebastian Szymanski'nin performansı dikkat çekiyor. Ancak son haftalarda düşüş yaşayan oyuncunun, büyük takımların ilgisini çektiği bildiriliyor.

İngiliz basınından alınan bilgiye göre, Tottenham'ın Szymanski için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı ve Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı söyleniyor. Ancak Fenerbahçe'nin oyuncu için 30 milyon euro talep ettiği ve Szymanski'nin de bu transferi istediği belirtiliyor. 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun bu sezon 50 maçta forma giydiği ve takımına 12 gol 17 asistlik katkı sağladığı ifade ediliyor. Szymanski'nin sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak Tottenham'a transfer olması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Eyüpspor, Süper Lig'e Kalıcı Olmak İçin Transfer Çalışmalarına Başladı
Lionel Messi'nin Barcelona Transferini Belgeleyen Peçete, Rekor Fiyata Satıldı!
Süper Lig'de Beşiktaş Evinde Hatayspor'u Ağırlıyor: Tarafların Son Maçtaki Hedefleri Belli!
Sergen Yalçın: Antalyaspor, Sezonu Galibiyetle Kapattı ve Yeni Sezona Odaklandı!
Trabzonspor'un Yeni Hedefi: Altay Bayındır Transferiyle Güçlü Kadro Oluşturuyor