Fenerbahçe'de transfer haftası: İki yıldız için cevap bekleniyor

Fenerbahçe’de hem gelecek hem de gidecek adlar açısından hafta sonu ve önümüzdeki hafta son derece eleştiri. Yönetim, her mevzuda anlaşma sağladığı Çağlar Söyüncü için artık Atletico Madrid’den haber beklerken gözünü, Premier Lig devinde kadro dışı kalan yıldıza çevirdi.

Sarı-Lacivertliler, ara transfer dönemi açılır açılmaz önce Leonardo Bonucci’yi, peşinden Rade Krunic’i açıkladı. Gözler şimdi diğer transferlere çevrildi.

Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta hem gelecek hem de takımdan ayrılacak adlar açısından hareketli geçecek gibi görünüyor.

ÇAĞLAR IÇIN TEK ENGEL SIMEONE

Çağlar Söyüncü için yapılan girişimlerde taraflar her mevzuda anlaşma sağlamıştı. Kulüpler de artık son prosedürleri görüşüyor. Tek endişe, Stefan Savic’in satılması halinde teknik direktör Diego Simeone’nin son anda bu transfere engel olması. Bu nedenle yönetim işin bir an önce bitmesi için elinden geleni yapıyor.

MARTIAL'IN ILK TERCIHI FRANSA

Fanatik gazetesinin haberine göre; İsmail Kartal, hücum hattına yerli bir isim düşündüklerini söylemişti. Ancak Anhtony Martial cephesinde yaşanan son gelişmeler, Fenerbahçe’nin dikkatini yeniden Fransız golcüye çevirmesini sağladı.

Daha önce Cristiano Ronaldo ve Jadon Sancho’yu kadro dışı bırakarak gündem olan Manchester United Menajeri Erik ten Hag, bu kez de Martial’e aynı tarifeyi uyguladı ve takımla çalışmalara katılmasını yasakladı.

Bu gelişme, sezon sonuna kadar İngiliz devinde kalmak isteyen 28 yaşındaki oyuncunun geri adım atmasına neden olacak gibi görünüyor. Martial’in önceliğinin ülkesi Fransa’ya dönmek olduğu kaydedildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dursun Özbek'in o sözleri olay! ''Ali Koç'un Yanında Silahlı Adamlar Vardı''
Arda Kardeşler'i kimin aradığı ortaya çıktı!
Tekirdağ'da 19 Mayıs Gençlik Haftası Atletizm Yarışları Tamamlandı
Fatih Terim gitti şampiyon belli! Fatih Terim'in Ardından Başarı!
Yunanistan'da bu sezonun şampiyonu 80 puanla PAOK oldu!