Fenerbahçe'de yaprak dökümü! 8 oyuncudan takıma veda!

Fenerbahçe kulübünde ayrılık zamanı! Trendyol Süper Lig kulüplerinden olan Fenerbahçe'de resmen ayrılıklar haftası yaşanıyor! Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe'de yaprak dökümü yaşanacak. Kanarya, 8 ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Son olarak F.Bahçe'nin sıcak sezonu Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin'in transferiyle mutlu sona erdi. Kanarya, 8. isminden vazgeçme kararı aldı. Jose Mourinho'ya göre mavi-sarı takıma indirim yapılacak.

Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho yönetiminde yükselme kampanyasını sürdüren Fenerbahce, birçok zorlukla karşı karşıya. Fenerbahçe'den 8 oyuncu atıldı, tecrübeli teknik adam takımda hiç düşünmediği oyuncularla yollarını ayırmayı planladı.

Sezon başından bu yana Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin transferleriyle takımına etkileyici bir şekilde devam eden mavi-sarılı kulüp, takım arayışına girdi. Portekizli çalıştırıcının takımda düşünmediği oyuncular için. Bu bağlamda F.Bahçe, sekiz isminden ayrılma kararı aldı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'na göre; Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlayan lacivertli kulüp, Umut Nayir, Rade Krunic, Miha Zajc, Luan Peres, Miguel Crespo, Ryan Kent, Joao Pedro ve Emre Mor'u kadrosuna kattı.

Canary'nin oyuncu kadrosuna gelecek teklifleri değerlendirmeye karar verdiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.