Fenerbahçe'den Ansu Fati'ye yakın takip!

Fenerbahçe'nin, Barcelona'nın genç yeteneği Ansu Fati'yi yakından takip ettiği öne sürüldü. Sarı-lacivertliler, Ocak ayında Fati için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmayı planlıyor. Fati, geçtiğimiz sezon Brighton'da 4 gol atmıştı ve bu sezon Barcelona'da 3 maçta forma giydi.

Fenerbahçe'nin, Barcelona'da top koşturan Ansu Fati'yi yakından izlediği iddia edildi. Milli maç arası hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, transfer konusunda yeni bir spekülasyona sahne oldu. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe, La Liga'nın güçlü takımlarından Barcelona'da forma giyen Ansu Fati ile ilgileniyor. Kulüp, José Mourinho'nun da beğendiği genç futbolcu için şartlar uygun hale gelirse Ocak ayında bir teklif yapmayı planlıyor. Fenerbahçe’nin Fati için düşünülen strateji, oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak.

Henüz genç yaşta Barcelona'nın A takımına yükselen Ansu Fati, Lionel Messi'den bu yana Katalan kulübünün altyapısından yetişen en dikkat çekici yeteneklerden biri olarak öne çıkıyor. Geçen sezon Brighton'da kiralık olarak geçirdiği dönemde 27 maçta 4 gol atan 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon Barcelona'da şu ana kadar 3 maçta görev aldı ve bu maçların hepsinde sonradan oyuna dahil oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.