Fenerbahçe'den Beşiktaş'a senenin transfer çalımı! Jose Mourinho yıldız oyuncu ile imza!

Jose Mourinho transfer aşamasında büyük oynamaya devam ediyor. Gelen son dakika haberi taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a senenin transfer çalımı! Jose Mourinho yıldız oyuncu ile masaya oturdu!

Bu sezon Süper Lig şampiyonluğundan kıl payı kurtulan Fenerbahçe, gelecek sezonun planlama çalışmalarına başladı. Teknik direktör olarak Jose Mourinho'yu seçen sarı-lacivertli yönetim, geçiş sürecini başlattı. Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Kanaryalar'a bomba attı. F.Bahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer maçı! Jose Mourinho, yıldız oyuncuyla masaya oturdu. Başkan Ali Koç Arabistan'dan getiriyor. Bu ismi duyan taraftarlar stada akın ediyor.

FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A YILLIK DÖNÜŞÜM


Fenerbahçe'de transfer süreci hızlandı. Teknik direktör Jose Mourinho'nun arkasında sarı-lacivertli ekip yılın bomba hamlesini yaptı. Fotomaç'ın haberine göre F.Bahçe, Sadio Mane'yi hedef aldı. Dünya yıldızının Beşiktaş'la ilgili kararı şimdiden merak konusu oldu.

 

MOURINHO, YILDIZ OYUNCU İLE MASAYA OTURDU


Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'dan ayrılması gündemde olan 32 yaşındaki futbolcu, hem teknik direktör hem de teknik direktörle temaslara başladı. kulüp. Mourinho'nun bu transfere büyük ilgi gösterdiği belirtildi. Görüşmeleri transfer konusunda oldukça umutlu olan Fenerbahçe sportif direktörü Mario Branco yürüttü.

Sağ, orta ve sol kanatta görev yapan Mane, bu sezon Al Nassr formasıyla çıktığı 46 maçta 19 gol attı ve 11 asist yaptı.


Sadio Mane, 10 Nisan 1992'de Senegal'de doğdu. Orta saha ve forvet mevkilerinde görev yapan yıldız futbolcu, şu anda Bundesliga ekibi Bayern Münih'te forma giyiyor. Aynı zamanda Senegal milli futbol takımında da forma giymektedir. Dünyanın en iyi oyuncularından biri ve tüm zamanların en iyi Afrikalı oyuncusu olarak kabul edilen Mané, baskı, dokunuş ve hızıyla tanınıyor.

Sadio Mane, profesyonel kariyerine 19 yaşında Ligue 2 kulübü Metz'de başladı; Ancak yalnız bir sezonun ardından 2012 yılında Avusturya kulübü Red Bull Salzburg'a transfer oldu. İki sezonda 63 maçta 31 gol attı. 2014 yazında İngiltere'nin Southampton takımına transfer oldu. 2015 yılında Mané, takımının Aston Villa'yı 6-1 yendiği maçta 176 saniyede üç gol atarak en hızlı hat-trick yapma rekorunu kırdı.

Mane, 2016 yılında Premier Lig ekibi Liverpool'la 34 milyon £'luk bir anlaşma imzaladı. Takımının 2018 ve 2019'da UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ulaşmasına yardımcı oldu ve 2019'da kupayı kazandı. Ayrıca 2018-19 sezonunu ligin gol kralı olarak tamamladı ve Premier Lig'in Altın Ayakkabı ödülünü kazandı. 2019-2020 sezonunda Premier Lig'i kazanarak Liverpool'un 30 yıllık lig şampiyonluğu kuraklığının sona ermesine yardımcı oldu. Ekim 2021'de Premier Lig'deki 100. golünü atarak bu başarıya ulaşan yalnızca üçüncü Afrikalı futbolcu oldu. Mané, 2019 Ballon d'Or'da dördüncü, 2022 Ballon d'Or'da ise ikinci oldu. Ayrıca FIFA Yılın Erkek Oyuncusu sıralamasında 2019'da beşinci, 2020'de ise dördüncü oldu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.